MURAHNYA ZALORA RM19.55 AJE!!

 
Pagi tadi dah selamat shopping Baju Peplum kat Zalora.com
Mana taknya, harga punyalah murah! RM19.55 je termasuk kos pos taw
Biasanya kena beli RM75++ baru kos pos percuma kalau tak, kena tambah lagi RM5
Ada banyak lagi pilihan Baju + Kasut untuk korang pilih
Rugi kalau terlepas peluang ni
**Hanya untuk yang pertama kali mendaftar & membeli di Zalora**
Guna Kod ini : ZLX20

Soalan Cepu Emas : Sebelum ni dah pernah daftar di web Zalora tapi tak pernah lagi buat belian? Boleh ke dapatkan harga promosi tu?
Jawapan : Kalau ikutkan, korang tak boleh beli guna harga promosi sebab email dah ada dalam sistem mereka. Jadi, kalau korang betul2 nak beli, buat la pendaftaran lain, guna email yang lain :)

Ni la baju yang Farisha shopping...Ala-ala Peplum kan??



iye..Hanya RM19.55 je

Jenama : Ethnic Chic (Naomi Tunik Top)

 
Farisha buat belian pada 11.55 pagi, 10/07/2013 dan pada 02.02 petang, hari yang sama,
pihak Zalora hantar email beritahu barang dah pun di kurier
Cepat gila! haha! I like ^.^
Tak sabar nak dapat barang esok

Klik SINI untuk lihat & beli

8 comments:

wID2 said...

Wah!wah!wah! Selamat melaram ye pn.farisha..^__^ hehe

DIARI FARISHA said...

terima kasih wid :) phewiittt...hehe

Tcca Anuar said...

alaaa, jelous jelous.. bukan kali pertama beli. ceit. tak dapat guna diskaun.. isk dah lah kasut comel comel.. hehe pernah beli byk kali , zalora mmg cepat sent. tapi taqbin if pakai cash on Delivery selalunya yang sent lambat. seriesly. dlm 3 hari if tak dapat terus calling zalora oke. nanti zalora suruh taqbin tu hantar cepat. hehe

DIARI FARISHA said...

Tcca Anuar : Taqbin tu posmen ea? hehe..xtaw la plak

NaZiRaH @ Ezyra said...

MURAHNYA...BEST LA..SHOPPING RAYA..;-)

Tcca Anuar said...

haha A`ah posmen. abg abg posmen nya handsome2. hehe

liana sulaiman said...

wah cntik nyer

adatopik said...

cantik nyer baju...