PEMENANG TERBARU 1ST BIG GA DSL FARISHA

 
Masa telah diberi dengan secukupnya kepada pemenang terdahulu untuk tuntut hadiah..Jadi, sesiapa yang belum tuntut hadiah tu, maaf la ye..Farisha terpaksa mencari pemenang baru

Sebenarnya ramai lagi yang belum tuntut hadiah tapi disebabkan terdapat beberapa sponsor yang mendiamkan diri mengenai status tuntutan pemenang, maka, Farisha hanya dapat kesan beberapa pemenang sahaja yang dah tuntut hadiah & belum tuntut

Untuk cabutan kali ni, Farisha dah pun potong link entry pemenang terdahulu. Senang nak cari pemenang baru

Lihat Nombor Token di SINI

PEMENANG VVIP YANG BARU

TOKEN : 49
Shawl Half Moon Sakura (KOD HS05) bernilai RM 45 (claim SINI

  TOKEN : 28, 162, 13, 116
Jam Dinding Limited Edition (Customized) bernilai RM 25
+ Percuma Baucer RM 50 Bagi pembelian Kad Kahwin (claim SINI

 TOKEN : 16, 122, 137, 163, 70
2 pcs Book Mark Limited Edition Bear Comel (claim : diarisedetiklebih@gmail.com)

** Yang dipotong maknanya dah tuntut hadiah **
Tahniah kepada semua pemenang VVIP yang baru ! ^.^

Nak tengok hadiah yang telah korang menang??
Klik SINI

Sila inbox/ email butir diri korang seperti berikut kepada sponsor:
 --------------------------------------------------------------------------------------
Tajuk : "Saya Pemenang 1st Big Giveaway Diari Sedetik Lebih Farisha"
Nama :
Alamat :
No telefon :
Nombor Token Bertuah :
Link entry Menang :  http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/06/pemenang-vvip-1st-big-giveaway-diari.html
Link entry Blog : 
Hadiah yang dimenangi :

------------------------------------------------------------------------------------
Pemenang mesti tuntut hadiah daripada Sponsor dalam masa 2 minggu
dari sekarang iaitu sebelum/pada 17/07/2013 Jam 12 tengah malam
Jika tidak , hadiah korang akan burn terus dan TIADA pemenang baru akan dicari

------------------------------------------------------------------------------------
~Bagi yang tak menang, jangan sedih2 sebab Farisha ada buat GA yang baru sempena 
Hari Raya Adilfitri yang akan tiba tak lama lagi
Nak cari 50 pemenang! 
Klik sini -->> Giveaway Kad Raya

4 comments:

Dianaa said...

tahniah semua :)

sha dhira said...

tahniah kpda pemenang baru...

Yumida Huda said...

owh..alhamdulillah
thanks farisha
done hantar details kat sponsor

Hoshi Akemi said...

x sngka menang..alhamdulillah..
done hntar detail kpd sponsor..
token 49 :)