PROMOSI PRODUK KECANTIKAN DI FARISHA HOUSE OF BEAUTY

 
Bagi korang yang berminat untuk mendapatkan produk kecantikan, boleh dapatkannnya di 
"Farisha House Of Beauty"

Terkini, owner mengadakan promosi pembukaan tergempak dengan diskaun hebat!!
Memang murah sangat erbanding harga pasaran sebenar

Raya pun nak dekat kan, jadi jom kita ramai-ramai jadi cantik ^.^

Berikut disenaraikan harga bersih produk.
**Tak termasuk kos pos**

 

1. Aurawhite GlutaCollegen 400000mg RM125 *free shaker& free 3d mask (normal : RM150)
2. Aurawhite GlutaCollegen 900000mg RM130 *free shaker& free 3d mask
(normal : RM155)
  3. Auraslim Shake RM135 *free shaker (normal : RM160)


 
4. Maixara C-Sential RM85
(normal : RM104.90)



 5. Maixara White Essential MWE RM100 (normal : RM120)

 
 
6. PMCVC Felinna RM70
(normal : RM85)


 
7. Body Lotion Felinna (Inchloss) RM60 (normal RM75)



 
8. Mask Black Shiseido RM1.50 (
normal RM2)



 
9. Supracolor Kryolan German 8g RM35 (
normal RM40)



 
10. Glutathione Collegen Soap Pinkish Beauty RM30 (
normal RM35)


 
11. Bedak Tanaka Myanmar 40g RM15 (
normal RM25)
12. Bedak Tanaka Myanmar 110g RM25 (
normal RM35)


Murah kan??? 
Jom dapatkan produk hebat ni kat facebook


**Jangan lupa like ye**

Promosi ini terhad sehingga notis diberitahu kelak

2 comments:

wID2 said...

done Like!!!! ^_^v... pape lepas nie beli dekat Farisha house of beauty je easy :D

Putri Zaza said...

Sangat lengkap ulasan tentang produk kecantikan ini, semoga bisa memberi manfaat untuk semua pembaca. salam kenal dan sekiranya berkenan, berkunjung ke toko Cream Pemutih Wajah kami ya. Semoga kedepannya kita bisa bekerjasama. Thanks