BARU DAFTAR 8SHARE, ESOKNYA DAH DAPAT RM6.80!!

 
Sebelum ni, Farisha pernah daftar 8 share tapi betul2 lupa password
Then semalam buat keputusan untuk daftar akaun yang baru
Hari ni cek semula akaun, dah ada RM 6.80!! Cepatnya :)


Bagi yang belum mendaftar, Farisha akan tunjukkan cara-caranya
Sebelum tu, nak bgtaw
Isi maklumat korang yang betul2 ye sebab bila nak cash-out, 
mereka akan guna butir-butir diri korang tu
Buka Link ->>  SINI

1. Klik Link Warna Oren tu


]
2. Isi mana yang patut. Dah siap tekan "Create My Account"

3. Pilih mana yang patut. Dah siap tekan "Okay, Done!"
 
 
4. Tekan sini yang atas kalau nak mengetahui lebih lanjut tentang 8share. 
Kalau tak nak, tekan aje "No thanks..."
 
5. Tekan Dashboard, Tekan 1 untuk upload gambar, 2 untuk aktifkan email, 3 guna link tu untuk sebarkan tentang 8share..Setiap kali kawan kita mendaftar, kita akan dapat duit

6. Lepas dah tekan 1 macam gambar kat atas, akan keluar macam ni
Tekan "Edit Preferences"


 7. Isi mana yang patut..Termasuk password, upload gambar
dan tekan "Save Preferences"

p/s : Jangan lupa pergi ke email untuk aktifkan link 8sahare ye..Automatik dapat RM 5.00


8. Klik Specials dan akan keluar iklan2 yang korang perlu share
sama ada di facebook/Twiitter/Google +
Setiap klik akan dapat duit seperti yang dinyatakan dekat iklan tu
Kebanyakannnya dapat RM 0.20 satu klik

Good Luck!

Dah daftar tapi tak tahu cara nak Share iklan tu??? 
Klik SINI



UPDATED!!!
Alhamdulillah...
Farisha Dah Cash Out 8share setelah Dua Bulan
SINI

9 comments:

Nur Adila said...

Kita pun baru join :)

Ct Noraishah said...

wahhh..

Amyma Omar said...

baru join td.. jom exchane link kat Fb.. ^^ boleh naikkan earning..

ni link fb saya : https://www.facebook.com/amy.mahadi.71

WID2 said...

dh join... thanks sis ^_^

Nurfaezah Abdullah said...

fae pun pernah ada akaun 8share tapi x lagi active huhu.

Adhie Sunan Saifuddin said...

wahh best ni...terima kasih atas perkongsian

NuRikA said...

kite pon baru join...kalo murah aty jemput bukak link nie...
http://pwincessnurika.blogspot.com/2013/08/8-share-time.html dan http://8share.com/my/specials/kings-grand-contest

NUR NAJIHAH said...

dh join gune link awk..b0leh la check earning terbaru awk..mesti dh bertambah..he3...by the way,sy new blogger..jom singgah2 blog sy!

http://nukilan-nuna.blogspot.com
tq for the tutor!

nur hasifa said...

sudi singgah sni jap...http://bit.ly/1giJSjz