GIVEAWAY SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA


GIVEAWAY TELAH TAMAT ^.^
TERIMA KASIH ATAS KUNJUNGAN
Harap masih belum terlambat untuk ucapkan Selamat Hari Raya Adilfitri edisi 2013!!
kepada semua rakan-rakan blogger yang dikasihi

Farisha disini ingin menjemput korang semua join Giveaway
yang menawarkan hadiah super comel

Syarat :-

1) Follow blog Diari Sedetik Lebih Farisha
2) Warganegara Malaysia + Tinggal di Malaysia
3) Mempunyai Blog 
4) Buat entry bertajuk :  "GIVEAWAY SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA"
5) Copy link yang disediakan dibawah ini dalam ruangan html -credit mia liana



6) Tinggalkan link entry penyertaan di ruangan komen di bawah

Syarat tambahan : 

Klik Iklan Sponsor (tunggu sehingga habis loading)

      

Like Facebook : Fan Page Diari Sedetik Lebih Farisha



Like Facebook Sponsor 1 + Share mana-mana gambar Teddy Bear dalam album INI


 
 Like Facebook Sponsor 2 + Share mana-mana gambar Teddy Bear dalam album INI
 



  Like Facebook Sponsor 3 + Share gambar INI
 
 
 
HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI 
MENGIKUT KATEGORI PEMENANG
 
 
1 x Top Referral
(Teddy Bear Dark Brown 1.2 Meter berharga RM180)
 

1 x Entry Kreatif
(1x Teddy Bear Dark Brown 1.0 Meter berharga RM160) 
 
  
1 x Pemenang Bertuah
(Teddy Bear Putih 0.8 Meter berharga RM120)
 
 
1 x Peserta Paling Rajin Blogwalking 
ke Entry Peserta Lain
  (1x Teddy Bear "TED" 60 cm with Apron berharga RM89)
 
 
 
5 x Pemenang Hadiah Saguhati 
(4pcs Keychain setiap seorang)
(Keychain Teddy Bear Happy Family bernilai RM 80) 
 
 
***Kalau korang menang dan nak jadikan Teddy Bear ni 
sebagai hadiah pada kawan lain pun boleh taw***
 
~Jangan lupa sebarkan Giveaway ini kepada rakan-rakan yang lain. 
Nampak tak button share Facebook kat bawah ni???
korang boleh share GA ni di Facebook masing-masing~
 
Giveaway ini sah dari 19/08/2013 sehingga 09/09/2013 
(3 minggu sahaja)
 
Pengumuman Pemenang adalah pada : 10/09/2013 (Selasa)
 
HOT!!!!! :
***PEMENANG GIVEAWAY***
    1. TIPS MENANG GIVEAWAY : SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA
2. SENARAI PESERTA GIVEAWAY 
3. KLU TOP REFERRAL (1)
 

220 comments:

1 – 200 of 220   Newer›   Newest»
Nur Rabiatul said...

waa bestnya hadiahh!

WID2 said...

Wid2 join ^_^

http://nuraizwahdahwan.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Kisah Nenot said...

nenot join ;)

http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

TelingaBulat said...

TB join segmen ni.
http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

jom singgah n follow TB lak.
;)

AhkakGojes said...

join...
http://eryati.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Eira Aikawa said...

Eira join..
http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Artiqa Horvejkul said...

http://mizzikastories.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

syafawatIkmal said...

Saya support akak.. Yeah!!!

http://syafawatikmal.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Leods Presla said...

http://walkstatic.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Ummi Farhana said...

nak teddy bearr :)hihi

http://thinkingofminediary.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Dianaa said...

http://www.fatindiana.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Emas Putih said...

http://www.kisahemasputih.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

nurulazieyan said...

http://cahayasirius.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Eyma su said...

http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Hyunzi.com said...

saya join. http://misshazirahlolipop.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

ekin schmidt said...

sy join ye :)

http://melangkaugarisan.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

iu-hazirah said...

saya join

http://www.iuzira.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

nysachubby said...

http://nysachubby.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Naaaaafa said...

Join

http://behindmysoom.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Ierah said...

http://ierahluvie.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

izzah atirah said...

assalam saya join

http://nurizzah1811.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

| JARIJEMARIMENAIP | said...

MakJemahhh join :) http://taiptaipkeyboard.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Afiqah Junizan said...

http://chocollyheart.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

♔ Ryna Luvie ♔ said...

http://lipspinkluvie.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

farian idris said...

Saya Join Yerr
http://eyannfletcher.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

ima salsuzaima said...

assalamualaikum.. sy join :)
http://putrimalupage.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

.atynFATHIN. said...


aSSALAMUALAIKUM

bismillah Im in http://akuchentacamera.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

☢ Tok Cik Acoustica ☂☢ said...

Joined ! ♥

http://official-piyi.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Shaira Elianis said...

http://shairaelianis.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Lee Yana said...

Joined ! ^^

http://jueliana-koreanworld.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Aina Misha said...

join! exited..^_^
http://iam-misha.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Shinda Saidi said...

join :)

http://she-shinda.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

HeNRieTTa JoSe said...

Suke sgt teaddy bear....tuan blog, klu rietta xde ac fb utk like like, bleh join x? Neway, gud luck utk semu yea...

fatiha marcelo. said...

http://watasin.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Cik Iera Ziera said...

sdh join ;)

http://theieraziera.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Ana Solehah said...

http://nenektanjung.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Aisha Fauzi said...

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

// Alyaa Najlaa said...

http://ordinaryalyaa.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

zaza nizam said...

http://zazanizam.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Fatin Nurfa'iqah :) said...

Joined :) http://fatinnurfaiqah.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Afiys Ase said...

saya join ! :D

http://ifamustache.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Nur Zahirah said...

join :)
http://mylovelystorysecret.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Ieyzartd Syahieyr said...

http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

aishah yusoff said...

AY join segmen nii :) :)
http://poing-poing.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

taShira Sha said...

http://ohthrillers.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Nuur Fa said...

count me in!
hee

http://littlenuur.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Arni Nazira said...

http://arnilala.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Shanice said...

SAYA JOIN !

http://sunnyshanice.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

farra anuar said...

Hi . Farra join :)

http://farraanuar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

NurulAfiqah said...

join..
http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Bibieyy Lulu said...

join !!

http://exohomestory.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

C!K NiEdA NoRaiNidA said...

saya join..

http://www.sigadismerah.my/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Anis Najiha said...

Assalamualaikum. Saya Join. Harap ada rezeki.

http://anis-tikah.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Nur Hidayah said...

http://yayaaaank.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Like A Dream said...

Join :)
http://minhyukthesquirrel.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

syaidah awi said...

saya join. http://cudlybaby.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

N-fiq :D said...

joined :)
http://superpapaya.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Hazirah Azman said...

http://nurhazirahziera.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

miss fifi said...

http://sweetmissfifi.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

annurislam said...

http://annurgiveaway.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

dieba khairuddin said...

join ye

http://diebadhie.blogspot.com/2013/08/sempena-hari-raya-adilfitri-2013.html

fadwa daud said...

salam..
wawa join ye ^_^
id follower-fadwadaud
id fb- fadwa daud

http://stayinheart.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

thanks a lot ^_^

Siti Nor Azliza said...

Assalammualaikum... Leez join GA

http://princessdelliza.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

tarmizi said...

http://www.mizisempoi.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Tsania Shukri said...

mai jOin mai fOllow

http://wantsania.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Nadia Farhana Ismail said...

yaya join boleh tak? :D

http://yayaonly.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Starniea_Ahaaw said...

join

http://angguk2.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

fb: https://www.facebook.com/einia88

tenku butang said...

TENGKUBUTANG JOIN YEA..

http://tengkubutang.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Qla Ntsha' said...

JOIN !

http://aqylanatasha.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

: Capital N : said...

dah join..

tpi CN xde FB untuk LIKE...
sory sesgt..


http://nadhdiya.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Sukma Haron said...

join.....
http://ceritamayapersada.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Ct Noraishah said...

http://sna-aai.blogspot.com/2013/08/giveway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Nur Rishah Ahmad Muzahar said...

Bismillahirrahmanirrahim :)
Saya join GA ni.
http://duniarishah.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
Harap boleh menang ;)

sa mic said...

join ;) http://merepekgila.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Nur Rabiatul said...

http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Cik Fie said...

http://www.cikfie.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Ila Suharuzi said...

http://ilasuharuzi.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

done join segmen

y u l i a n a said...

http://mrsnamstarreu.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

irda izaren said...

join :DD
http://twentysep.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Fiqa Nsz said...

http://fiqansz.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Wanie Seuk said...

I would like to start with Bismillahirahmanirahim . Saya join this contest. here my link. --> http://wanieseuk.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
done follow the instuctions. IM really hope be the lucky one.

Syahidah Fadilah said...

join! :)
http://syahidahfadilah.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

sya isya said...

Sy join!!

http://bdxbjubiru.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Miss FebruaRy said...

http://nanameer-lovecontest.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
#hyee akak,, jemput singgah blog sana .. hee sy join :*

Mimi said...

Assalamualaikum .Saye Join ;)

- http://mustachetechik.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Mrs Rahimi said...

ini kali pertama saya join giveaway..hehe..=)

http://mystyleisemo.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

SiTi NuRaTiKaH said...

Saya join =D

http://atikahazanan.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Miss Nurul Atikah said...

hai.. sy join!

http://awansamudera.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Ery Nix said...

Assalammualaikum..Join this..

http://erynix.blogspot.com

Kaqyonk Fauzi said...

dah join !

http://wanuriizatiey.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

https://www.facebook.com/IzaMie9
*done share*

zeera rahman said...

http://xeerazara.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Anak pak cik Azhar :) said...

http://coretanpencariketenangan.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Anem Zahar said...

http://anemsmartlittlegirl.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

eiyla eyla said...

http://fkarmilabudakminatkartun.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

miya amira said...

miya join...

http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Kasih Lestari said...

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Hydrangeas Blooms said...

Assalam... joined =)

http://hydrangeaslove.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

eyra dzuhairah said...

http://eyra1990.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Wahhh ... Best nyer hadiah ... Xleh nak join, xde FB ...

han yongyoo said...

http://farinahashari.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

joinnn..

Bonda Qalish said...

http://bondaqalish.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

nuur kamarul said...

http://littlenuur.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

*updated entry* :)

Tcca Anuar said...

http://sericullen.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

nanakimie said...

join:)

http://nanakimie.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

p/s:xdapat nak like2..xda fb,huhu...

Hello Kitty said...

Bismilahhirahmannirrahim..

http://chubbygurlzchumill.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farish.html

asnawi hassim said...

http://asnawihassim88.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Join :)

Nur Izzati said...

http://siszetty.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

nur wanda Shuhada said...

http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Nur Munirah Abdul Rahman said...

http://nurmunirahabdulrahman.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


jooooiiiiiiinnnnnn :D

aien hermionie said...

http://www.aienhermionie.my/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Setiasmile said...

setiasmile join..

http://setiasmile.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Ena Amir said...

http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Nurul Alya said...

Joinn
http://nurulalya13.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Ira Syiqin said...

http://contestbloggie.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Diana Azhar said...

saya join!

http://dianathewannababes.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Yong Atira said...

join ! http://yongatira.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

alieff said...

Assalamualaikum tuan blog!
Hadiah super ohsem! Alieff join GA ni ya. Jemput singgah blog Alieff. :D

http://www.alieff.my/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

puteri syiffa ain said...

saya join http://parkminseuk.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

iu-hazirah said...

datang berkunjung dan support awak,
entry ni khas untuk awak berdua

http://www.iuzira.com/2013/08/sekali-lagi-hadiah-bear-jadi-rebutan.html

Che' Wiwek said...

http://bilaaccountjdblogger.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Izzati Shaidi said...

http://sicomotizati.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

AduduPurple said...

saya join :D

http://adudupurple.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Mummy's Luv & Life ~ Airis-Arissa said...

Joint

http://airis-contest.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Like A Dream said...

Join :)
http://minhyukthesquirrel.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Sarah yem said...

http://storybudakfanty.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

done to join and i've follow ALL the instruction ;p

nil pina said...

http://adindanilixious.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

macam nak kalah je nii .. last2 join ..tawakal .. rezki msg2 haha

Syarafi[skyforce331] said...

Fi join!!
tapi ada beberapa syarat yang tak ada kut..harap admin menerima dengan hati terbuka :)

http://syarafikamaruzzaman.blogspot.com/2013/08/amazing-teddy-bear-journey.html

nur amalina said...

Amal Join!
http://ienaazaidi.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Syhera Rosdan said...

Syhera join! :)
http://storybegininmyworld.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Hafezah Yusoff said...

joinn

http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

archie husna said...

join
http://archiehusna.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

archie husna said...

join
http://archiehusna.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Cynthia Lee said...

Joined ;D

http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

. said...

join :)

http://inpiniteuo.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Syuraa Rashid said...

http://syuraa-rashid.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Leods Presla said...

http://walkstatic.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

*amended*

Lim Yun Sing said...

http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

ejulz said...

Join.. http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/08/teddiy-bear.html

ArifahLee's said...

http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Hannan Wahyu said...

dengan lafaz bismilahirrahmanirrahim ... hannan join.. salam kenal ye FARISHA

http://thisisourlove-story.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Fatin Balqis ♥ said...

http://threewordsmeaneverything.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Sheda ucu said...

dah join syg muah kat mr teddy yg hensem tuh ye...
http://sheda-ucu.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

ikhwan yusuff said...

join..

http://duniakita1994.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

FAREK IKHZAL said...

joined
http://kauakutetapsatu.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Ieyra Ghani said...

lupa lah samada saya dah hntar link penyertaan ke belum -.-"

http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Amer Amirah said...

http://amirahamer.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Munauwaratul Lailinnur said...

Assalamualaikum kak... Muna nak join... Goodluck to all of you... :D

http://munauwaratul.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Syuhada said...

http://hokanoklate.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Mama Darwiish said...

http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

JOIN JUGA

munirah rahman said...

http://munirah-serupasama.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Nadhirah said...

join :)

http://adichiee.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

AkmaFaizal said...

Assalammualaikum.. akak join sama yer

http://akmanakmenang.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

mrs.BuLLAt said...

assalamualaikum, saya join ya..

http://mrsbullat.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

nurainothman ^-^ said...

hi, saya join jugak :) http://nurainothman.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Ummimanje said...

Assalamu'alaikum... :)

Kak Ummi datang singgah, dah join...terimakasih pada Farisya... ^^
Jemput singgah ke blog kak Ummi...


http://ummiainiraz.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

daddydee jedi said...

sungguh menarik hadiahnya...perserta nya juga ramai

Norsyafiqah sani said...

http://fyqaasani.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Mirah Graphic said...

join .http://keranaakumalu.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

aze alia said...

Aze join XD

http://thisismystorylah.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

♥EKaH TiQToQq♥ said...

join
http://kisahhatiekah.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Masha Meisters said...

bestnyer hadiah...hehe...insyaallah sempat masha join
singgah dari blog deqla...

Cik SuSu cOkLat said...

saye joint juge ! ^_^
http://azaliaazri.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

EhhThaqif Official Blog said...

sye nk join
http://thaqifofficialblog.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

EhhThaqif Official Blog said...

link saya tidak tersenarai http://thaqifofficialblog.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

wada :) said...

saya nak joiiiin !
http://whenmyheartisbeating.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha_31.html

alia punyeblog said...

Joined :) Harap ada rezeki di sini

http://aliapunyebloggg.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Zack said...

http://akubudakaddmaths.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html I'm joining! :D

Syaz Az-Zahra said...

wani join http://ribenasyaz.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Norhasniza Khalid said...

mama join

http://mamamamy.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Che Rosliza Che Mat said...

join...

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Solehah Shamsuddin said...

Saya join ye... :)

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Hawa Syazana SD said...

join

http://superdreamland.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Miss Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
Iman Feeqry said...

http://komikfeeqry.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Hana Fatiha said...

join jugakk! :))
http://hanalanzdream.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Miss Anonymous said...

Sorry, saya tertukar link blog saya tadi.

Link entry saya : http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Sabrina SA said...

http://sebabakusabrina.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Siti Sarah Sophia said...

Saya join. :)

http://sarahsophia99.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Umie A'nez said...

http://nurpu3balqisbatrisyia.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

vita min said...

Amboi... ramainya join...

*Jom tengok blog saya
http://vitaminformeandyou.blogspot.com/

Ibu Arif said...

wahh..rmainya..

joined..
http://arifarsyad.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Hana Fatiha said...

http://hanalanzdream.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
**link tidak tersenarai**

Hana Fatiha said...

http://hanalanzdream.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
**link tidak tersenarai**

sue adnan said...

join.. =)
http://suepunyebelog.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

mustika pena said...

http://selendandangputihku.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Semoga ada tuah untuk MP juga yea... amin ya rabb :)

Nurul Syahira said...

Harap dapat (;

http://b2uty-cookies.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Yaya Hatsumi said...

Join :D

http://liyaabloggies.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Fini's Blog said...

http://fin-fini.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Syuhada Salleh said...

http://www.syuhadasalleh.my/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Amyma Omar said...

SAYA NAK JUGAK.. http://nooramyma.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Ery Nix said...

Join :)

http://erynix.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

lisandramalina said...

done join
http://lisandramalina-aboutme.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

sanjali sharma said...

You can get the best gifts for your child for the occasions like Christenings or birthday celebration. You can specify your needs to these people and get them at discounted price. You can have messages printed on the ribbon or the T-shirt.

Teddy Bears

Anis Ains said...

xanisnuradibahx.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Invisible Me said...

http://invisiblenote.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

puteri Fiza said...

join ;)
http://katahati12345.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Zara Alisha said...

assalamualaikum baru join... thanks


http://zaralisha.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Nisa Shahrien said...

nisa join. ;)

http://nisashahrien.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Shrek. said...

join!

http://anewdaaay.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

farisha akak join :-)

http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 220   Newer› Newest»