GIVEAWAY SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA


GIVEAWAY TELAH TAMAT ^.^
TERIMA KASIH ATAS KUNJUNGAN
Harap masih belum terlambat untuk ucapkan Selamat Hari Raya Adilfitri edisi 2013!!
kepada semua rakan-rakan blogger yang dikasihi

Farisha disini ingin menjemput korang semua join Giveaway
yang menawarkan hadiah super comel

Syarat :-

1) Follow blog Diari Sedetik Lebih Farisha
2) Warganegara Malaysia + Tinggal di Malaysia
3) Mempunyai Blog 
4) Buat entry bertajuk :  "GIVEAWAY SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA"
5) Copy link yang disediakan dibawah ini dalam ruangan html -credit mia liana



6) Tinggalkan link entry penyertaan di ruangan komen di bawah

Syarat tambahan : 

Klik Iklan Sponsor (tunggu sehingga habis loading)

      

Like Facebook : Fan Page Diari Sedetik Lebih Farisha



Like Facebook Sponsor 1 + Share mana-mana gambar Teddy Bear dalam album INI


 
 Like Facebook Sponsor 2 + Share mana-mana gambar Teddy Bear dalam album INI
 



  Like Facebook Sponsor 3 + Share gambar INI
 
 
 
HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI 
MENGIKUT KATEGORI PEMENANG
 
 
1 x Top Referral
(Teddy Bear Dark Brown 1.2 Meter berharga RM180)
 

1 x Entry Kreatif
(1x Teddy Bear Dark Brown 1.0 Meter berharga RM160) 
 
  
1 x Pemenang Bertuah
(Teddy Bear Putih 0.8 Meter berharga RM120)
 
 
1 x Peserta Paling Rajin Blogwalking 
ke Entry Peserta Lain
  (1x Teddy Bear "TED" 60 cm with Apron berharga RM89)
 
 
 
5 x Pemenang Hadiah Saguhati 
(4pcs Keychain setiap seorang)
(Keychain Teddy Bear Happy Family bernilai RM 80) 
 
 
***Kalau korang menang dan nak jadikan Teddy Bear ni 
sebagai hadiah pada kawan lain pun boleh taw***
 
~Jangan lupa sebarkan Giveaway ini kepada rakan-rakan yang lain. 
Nampak tak button share Facebook kat bawah ni???
korang boleh share GA ni di Facebook masing-masing~
 
Giveaway ini sah dari 19/08/2013 sehingga 09/09/2013 
(3 minggu sahaja)
 
Pengumuman Pemenang adalah pada : 10/09/2013 (Selasa)
 
HOT!!!!! :
***PEMENANG GIVEAWAY***
    1. TIPS MENANG GIVEAWAY : SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA
2. SENARAI PESERTA GIVEAWAY 
3. KLU TOP REFERRAL (1)
 

220 comments:

«Oldest   ‹Older   201 – 220 of 220
Syeeda said...

syeeda join

http://sayangsyeeda.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Suhaila Zahari said...

http://lalazarryn.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

MekNa said...

done join :)

http://ceritasimatacoklat.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

ceritera nuramyra said...

http://ceriteranuramyra.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Cik Ena said...

link saya tidak tersenarai

http://ceritasimatacoklat.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

wada :) said...

saya join !

http://whenmyheartisbeating.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

(updated link, entry hari tu hilang)

Cahaya syurGa said...

saya join :)
http://annursyauqina.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Puan Kutu said...

Alhamdulillah sempat jugak join,

http://puankutu.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

TQ..:)

tomato oren said...

saya baru join..:)
http://tempatmencontengaku.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

farah hidayah said...

Farah join. :)
http://bunnyibby.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

wanruswaniee said...

Saya join :D
http://wanruswaniee.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Yumida Huda said...

http://umikasum.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Pyka Zamberi said...

joined..
http://pykazamberi98.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear.html

sya isya said...

Done update entry ;) bce tau kak

cik amal said...

http://www.cikamal.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

amal join.. good luck semua :)

cik amal said...

http://www.cikamal.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

~naddy~ said...

http://pelangihaty.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

nadia join !! :)

syafawatIkmal said...

Saya tukar entry no.7 jadi cerpen pulak.. nanti akak jangan lupa baca yew.. Hehee.. Sorry kalau tak best..

http://syafawatikmal.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Zira Cool said...

join :)
http://zira-cool.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

DIARI FARISHA said...

penyertaan / /komen link entry selepas ini tidak akan diterima...Giveaway ini secara rasmi ditutup ^.^

«Oldest ‹Older   201 – 220 of 220   Newer› Newest»