PESERTA GA : SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA

 
Berikut merupakan peserta-peserta yang super ohsem dan sangat sweet
kerana telah menyertai GA ini

Sebelum tu, nak minta tolong korang sumbangkan 1 klik je ->>  (1)

Kepada yang tersenarai, sila semak link korang dan laporkan diri ye kat ruangan komen di bawah
Kepada yang tidak tersenarai, sila masukkan semula link entry penyertaan di SINI
dengan menambahkan ayat ** link saya tidak tersenarai **

130. http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
131. http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/08/teddiy-bear.html
132. hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
133. http://thisisourlove-story.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
134. http://threewordsmeaneverything.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
135. http://sheda-ucu.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
136. http://duniakita1994.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
137. http://kauakutetapsatu.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
138. http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
139.  http://amirahamer.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
140. http://munauwaratul.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
141. http://hokanoklate.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
142. http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
143. http://munirah-serupasama.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
144. http://adichiee.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
145. http://akmanakmenang.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
146. http://mrsbullat.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
147. http://nurainothman.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
148. http://ummiainiraz.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
149. http://fyqaasani.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html 
150. http://keranaakumalu.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
151. http://thisismystorylah.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
152. http://kisahhatiekah.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
153. http://azaliaazri.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
154. http://thaqifofficialblog.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
155. http://whenmyheartisbeating.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha_31.html
156. http://aliapunyebloggg.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
157. http://akubudakaddmaths.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
158. http://ribenasyaz.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
159. http://mamamamy.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
160.  http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
161. http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
162. http://superdreamland.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
163. http://komikfeeqry.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
164. http://hanalanzdream.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
165. http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
166. http://sebabakusabrina.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
167. http://sarahsophia99.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
168. http://nurpu3balqisbatrisyia.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
169. http://arifarsyad.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
170. http://suepunyebelog.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
171. http://selendandangputihku.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
172. http://b2uty-cookies.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
173. http://liyaabloggies.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
174. http://fin-fini.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
175. http://www.syuhadasalleh.my/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
176. http://nooramyma.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
177. http://xanisnuradibahx.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
178. http://invisiblenote.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
179. http://katahati12345.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
180. http://zaralisha.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
181. http://nisashahrien.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
182. http://anewdaaay.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
183. wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
184. http://ceritasimatacoklat.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
185. http://ceriteranuramyra.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
186. http://sayangsyeeda.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html 
187.  http://lalazarryn.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
188. http://ceritasimatacoklat.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
189. http://ceriteranuramyra.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
190.  http://whenmyheartisbeating.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
191. http://annursyauqina.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
192. http://puankutu.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
193. tempatmencontengaku.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
194. http://bunnyibby.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
195. http://wanruswaniee.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
196. http://umikasum.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
197. http://pykazamberi98.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear.html
198. http://www.cikamal.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
199. http://pelangihaty.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
200. zira-cool.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Selamat Berblogwalking ^.^!
Ada hadiah yang menanti para peserta
yang rajin berblogwalking ke entry peserta lain taw!

 

23 comments:

JariJemari Menaip said...

Alhamdulillah saya tersenarai. semoga berjaya !

Leods Presla said...

No. 8 itu saya :D

alieff said...

Alieff ada. Wah ramai yang join. Seronok betul! Good luck semua! :D

Doodle percuma utk semua!
Doodle #R4BIA + Teddy Yang Comel
Kawaii Doodle (Boy)
Kawaii Doodle in Peplum (Girl)

fadwa daud said...

wooo ramainya!! best2!!!

ekin schmidt said...

ramainyaaaaa...
best2!
saingan sengit..
semua nk teddy besa tu :P

WID2 said...

Wah!!! Ramai dh peserta... Smkin senget... Wid tsenarai... No #1 ^^.. Gd luck semua...

aishah yusoff said...

alhamdulilah Ay tersenarai semoga berjaya !

syaidah awi said...

no 54 melapor diri. :D gud luck n all the best semua.

Cik Nieda Norainida said...

lucky num 50..yeayy..^^,
gud luck guys..

ﻣﺤﻤﺪ ﻓﻜﺮﻲ said...

Saya yang 27 :D

Nur Munirah Abdul Rahman said...

no 105 ..good luck kpd semua peserta!

nysachubby said...

no 17.gud luck kpd semua peserta

Ummi Farhana said...

Alhamdulillah ada dlm senarai :) goodluckk!!

Ummi Farhana said...

Alhamdulillah ada dlm senarai :) goodluckk!!

Ummimanje said...

Alhamdulillah....no 148 is in the house....thanks Farisha dear.. :)
Best of luck ya...

nur amalina said...

ramainya .. sy dpt no yg cntik #123 . harap2 ada lahh rezeki dpt cik ted tu..

Amer Amirah said...

wauu ,ramainyaa. #139

Miss Anonymous said...

Singgah sini, dari segmen yang sama.

http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Kalau tak keberatan, jemput join Giveaway ini sekali yea.

http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html

Jamilah Fauzi said...
This comment has been removed by the author.
Yumida Huda said...

alhamdulillah..ramai yg join farisha

penyertaan kita org dekat komen yg ke 200 lebih tu farisha. kat bahagian 'newest' bahagian bawah kotak komen kaler biru

Cahaya syurGa said...

ramai yg join.. mybe yg k200 lebih hehe

syafawatIkmal said...

Saya tukar entry no.7 jadi cerpen pulak.. nanti akak jangan lupa baca yew.. Hehee.. Sorry kalau tak best..

http://syafawatikmal.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

ima salsuzaima said...

sorry late. peserta no 25 :)