BANTAL KRAF YANG COMEL DAN KREATIF

https://www.facebook.com/SukaSukiCreativeCollection
 

 Pening kepala cari hadiah untuk:-
➽ Hari ulang tahun kelahiran/perkahwinan
➽ Tanda peringatan persahabatan
➽ Kenangan sebelum tamat majlis perpisahan
➽ Pasangan pengantin baru
➽ Seseorang yang istimewa (Ibu Bapa) dan sebagainya

 Sekarang korang boleh tersenyum sebab
Farisha ada penyelesaiannya !! Hip Hip Horray!!!
 
Farisha cadangkan korang boleh hadiahkan 
bantal kraf yang kreatif pada si dia

Nak tengok tahap kecomelan bantal ni??









Amacam??? Teruja kan??
Dah la comel, Murah pulak tu
Serendah RM35 je taw!

Bosan dengan bentuk bantal petak???
Sila jangan sedih ye sebab ada jugak design kereta, love, dan lain2 lagi
 Ini baru lah dikatakan super ohsem!

Kalau nak beli Set untuk hiasan dalam kereta pun boleh taw
Tengoklah ni



Persoalan : Boleh percaya ke kedai online macam ni??
Kot2 die copy paste hasil kerja orang lain??
Jawapan : Mestilah boleh dipercayai..
Korang boleh lihat sendiri ada testimoni pelanggan pada album


 Servis mereka memang Tip Top!

Tak percaya, cuba la beli ^.^
Cepat sebelum tempahan penuh!

Tak ingat nak beli kat mana???
Tak pe..Farisha ulang lagi..Mestilah di :-


p/s : Farisha banyak terima mesej dalam inbox daripada mereka yang nak order produk ini
Harap maklum ye..Farisha tidak membuat/menjual produk ini,,Hanya promote shaja.
Sila berhubung terus dengan pemiliknya jika berminat..Kan dah bagi link kat atas tu...
Cer baca dan cer klik


8 comments:

MAY said...

farisha punye ke?nk order ni..utk mak kat kg..blh pulak lupe besday die bulan lepas!!!dush3!!!ank ape ni kan...

DIARI FARISHA said...

may : bukan..Farisha hanya promote bisnes sponsor giveaway Farisha je..kalau nak order, blh terus inbox dekat facebook tu

Mar Mansor said...

cutenyer..

Sally Samsaiman said...

sally beli utk ibu, kena marah...dia kata byk dah bantal kat rumah..hahahha

Rosmadi Shakri said...

memang cantik la,,, kreatif,,,

Yusla Mahat said...

Cute..nak tempah boleh.. blockwalking laa.. www.ummidihatiku.blogspot.my/ ye..;)

Yusla Mahat said...

Cute..nak tempah boleh.. blockwalking laa.. www.ummidihatiku.blogspot.my/ ye..;)

sulbiah arif said...

de tmpahan lgi ke?? nk order la.. pm sye kt sulbiaharif290229@gmail.com