Giveaway Butik Comel Collection

KLIK BANNER UNTUK JOIN

HADIAH:
1) Baucar RM200
2) Baucar RM150
3) Baucar RM100
Saguhati: 2 pemenang x Baucar RM50

Hadiah ditaja oleh Butik Comel Collection

PEMILIHAN PEMENANG:
-menggunakan random.org

SEMUA PESERTA BERPELUANG UNTUK MENANG
JOM JOIN RERAMAI!

Nota Mummy To Be : Kalaulah diumumkan sebagai pemenang & Farisha tak tuntut hadiah sebelum tarikh yang diberikan, harap boleh dilanjutkan ye tarikh tu sehingga bulan 1, 2014 sebab takut tak sempat nak claim hadiah. Due Date : 21/10/2013 :) Maybe awal atau lewat. Wallahualam ^.^
(Perasan je kan boleh menang..huhu)

Comments

Yumida Huda said…
THANKS sudi join giveaway Yumida :)
Sila semak nombor penyertaan anda kat sini: Senarai peserta Giveaway Butik Comel Collection

*andai entry penyertaan anda tidak tersenarai sila maklumkan di kotak komen
*kalau ade 2 penyertaan anda pada senarai tersebut, maklumkan juga k
good luck :)
ct aman said…
dr GA yang same...follow sini jugak...jmpot singgah smla...
=D

http://ctamanaqim.blogspot.com/2013/09/giveaway-butik-comel-collection.html
Mieza Suhaini said…
# blogwalking dari GA sama, GOOD LUCK ! :)

http://www.kanvasdakwat.com/2013/10/giveaway-butik-comel-collection.html
Kisah Si Dairy said…
good luck ye!!
datang dari segmen yang sama
http://www.kisahsidairy.com/2013/09/giveaway-butik-comel-collection.html
Miss Anonymous said…
Singgah sini,
Dari segmen yang sama,
Giveaway Butik Comel Collection
Jemput join contest ini kalau tak keberatan,
Giveaway Ulang Tahun Pertama GreenApricot

Popular Posts