KORANG TENGOK DRAMA CINTA JANNAH TAPI AKU???

 
Sebagai pembuka bicara, tolong Klik Iklan 8share ye kat SINI dan SINI eh
TQ *-*

-----------------------------------------------------------------
Memang tak ingat dunia~
Sebab apa???
Time korang semua sibuk2 tengok cerita Jannah episod akhir semalam,
Farisha pulak sibuk bershopping sakan di pasaraya Mydin
 Memang gila~!
Dari Jam 6.30 petang sampai Jam 9.30 malam baru balik rumah taw
haha ^.^
Tu pun berulang alik kat bahagian tertentu je
Dekat 20 kali round tempat yang sama
Pening dah nak pilih yang mana
Sebab murah sangat

~Sakit pinggang mak boyot ni taw~
Nasib baik la orang cakap banyak berjalan tu baik..hehe
(ceh! padahal balik je rumah dah jalan cam itik..Sakit sane sakit sini
Tapi kat Mydin kemain laju je jalan)

 Kalau rumah korang berdekatan / jauh sedikit dengan Mydin,
silakan pergi ke Mydin beramai2 hari ini jugak
Sebab Mydin ada buat promosi besar-besaran
Sempena Hari Raya Aidil Adha di semua cawangan Mydin 
Seluruh Malaysia!

Nampak tak baju Kurung Peplum warna Hijau tua with Lace depan sekali ni??
Harga lepas diskaun RM45 je
huhu

 
Diskaun 50%  untuk kesemua barangan berikut

*Semua Baju Kurung Dewasa Dan Kanak-Kanak*
*Semua Baju Kebaya Dewasa Dan Kanak-kanak*
*Semua Jubah Dewasa Dan Kanak-Kanak*
*Semua Tudung Dewasa Dan Kanak-Kanak*
*Semua Baju Melayu Dewasa Dan Kanak-Kanak*
*Semua Baju Pengantin*
*Semua Burkha Dan Busana*
*Semua Kain Ela*

Nampak tak perkataan SEMUA tu???
Serius nak pengsan 


Iye Farisha tahu korang dah ter'touching" dengan entry ni
Menangis kalau tak beli

Farisha tahu mengenai promosi ni
pun sebab Adik yang beritahu
Kalau tak, macam katak bawah tempurung
Ape pun tak taw..huhu

Semalam, Farisha memborong :
1) 2 helai Baju Kurung with Beads = Harga Asal RM109.90 satu
Lepas diskaun jadi rm54.95 aje weh satu

2) 1 helai Jubah with Lace + Beads = Harga Asal RM99.90 satu
Lepas diskaun jadi rm49.95 aje 

3) 1 helai selendang sarung ala-ala Datin yang dekat hujung 
ada beads besar-besar bling-bling tu = RM16 je Harga Asal RM32

Mana nak dapat 3 helai baju kat atas siap ada beads dengan harga total sekitar Rm150???
Tak dapat beb
Baju kurung with Beads biasanya jual kat luar RM150 ++  satu taw

Tengok Iklan ni :
 

Ini pula Facebook Mydin : SINI

Tengok Hebahan di You Tube kat SINI

Jualan ni hanya sah dari 20/09/2013 sehingga 19/10/2013 je taw
Tapi kalau boleh pergilah awal
Kalau pergi last2 minit, stok tinggal yang burok2 je..huhu
Stok cun2 semua dah habis
Meraung kau jah!
oh ye! kalau korang tak ada kad Meriah pun tak ape
Masih boleh membeli dengan harga promosi ni
 

P/s :
Farisha sanggup pinjam duit dulu dari Adik sebab Gaji tak masuk lagi
haha~
Petang ni, nak pergi ke satu lagi cawangan Mydin dekat sini
Memborong lagi
Yeahhh!!

----------------------------------------------------------------

Farisha ada tengok komen2 penonton Cinta jannah
Dan ramai jugak tak puas hati sebab ending
tak best,banyak kebetulan, macam tergantung
Ish2..Betul ke eh??

Berikut merupakan Luahan Penulis Drama Cinta Jannah ni
Klik SINI
 ---------------------------------------------------------------

Cantik pulak tengok jumlah Follower Blog ni
1234




Terima Kasih sudi menjadi Follower
Sayang korang ^.^



11 comments:

WID2 said...

T_T $$$$$$$$ entry nie tak bleh di tgk ... meratap mngis..

nanakimie said...

wah,shoping sakan akak ye:)

tak layan sangat cinta jannah,tiba semalam ter nengok,heee....bestje ending dia bagi nana:)

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

OMG! Dah nak menitik airmata tengok sale ni.. huhu baju je ke kak? brg2 lain?

DIARI FARISHA said...

baju je buat masa ni.. :)

Ieka Farhana said...

wuuu ada sales ... $$

Alia Ali Ahmad said...

tak tgk cite jaannah pon xpe .. mengarut . slow lembap .. xlogik .. haha ... geram ! kempung girl best

Nurfaezah Abdullah said...

waaa rambang mata tgk sales discount huhu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah nk p jugak lah hihihi
tq fasha info ni

DIARI FARISHA said...

sama2 :)

Yumida Huda said...

wah..beznye klo dekat sana
dpt shopping sakan..tp jauh la..kat sini pun xde mydin
cair tengok harga promosi tuuuu

yumida de buat review tentang hadiah teddy bear tu, baru sampai hari jumaat yg lepas. jemput singgah farisha:

http://umikasum.blogspot.com/2013/09/hadiah-teddy-bear-dah-sampai-yey.html

tq farisha..anjurkan GA owesome ni! alhamdulillah..

DIARI FARISHA said...

Yumida : Farisha dah baca entry tu..tahniah taw :)