LAPORAN POLIS ISTERI MAT YO TERHADAP PAK GUARD

 
Wah!!! Heboh satu Malaysia tentang isu ni. Siap masuk Halaman Utama Metro gitu ^.^

Isi kandungan laporan polis isteri Matyo  
Jika video isteri Matyo hanya mula tersebar empat hari lalu, laporan polis yang dibuat oleh Siti Aisya Adam pula dibuat lebih awal daripada masa itu. Yang menariknya, terdapat percanggahan ketara antara agenda dalam video berkenaan dengan isi kandungan laporan polis itu.

 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
"PADA 12/09/13 JAM LEBIH KURANG 1150HRS SEMASA SAYA BERADA DI KAWASAN AIRPORT SUBANG BERSAMA SUAMI SAYA, KAMI MERANCANG DAN BERBINCANG DI DALAM KERETA UNTUK MEMBELI TIKET KAPAL TERBANG DI TERMINAL 3 SKYPARK. SEMASA SAYA MEMBERHENTIKAN KERETA SAYA WVQ 9090 JENIS MINI COOPER BERHADAPAN DENGAN PINTU MASUK TERMINAL 3, TIBA TIBA SEORANG SEKURITI SKYPARK BERNAMA (AZMAN) DATANG KE ARAH KERETA SAYA DAN MENYURUH SAYA MENGALIHKAN KERETA SAYA. LALU SAYA MEMINTA UNTUK BERHENTI SEKETIKA. SELEPAS DUA MINIT SEKURITI ITU DATANG DAN MENGELUARKAN KATA-KATA KESAT TERHADAP SAYA, SEPERTI PEREMPUAN BODOH, SIAL, BANGANG, PEREMPUAN GILA DAN BANYAK LAGI. SEMASA KEJADIAN TERSEBUT SEKURITI ITU CUBA MENYERANG SAYA BEBERAPA KALI WALAUPUN SUAMI SAYA ADA DI SITU, SAYA TERASA AMAT MALU DI PERLAKUKAN SEBEGITU SEBAGAI WANITA. SAYA JUGA ADA MERAKAM KEJADIAN TERSEBUT. SAYA DATANG KE BALAI POLIS UNTUK BUAT LAPORAN UNTUK TINDAKAN PIHAK POLIS. SEKIAN LAPORAN SAYA."
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Adakah laporan polis yang dibuat isteri Matyo hanya palsu semata-mata? Jika tidak, kenapa jauh sangat menyimpang daripada isi kandungan dalam video rakaman asal? Pelik bin Ajaib. Ataukah video tersebut yang direka-reka untuk menjahanamkan pengawal keselamatan???

sUMBER sini 
Nak tengok Video tu tak?? Klik Play
(Sebelum tu, Klik Stop kat Lagu Farisha di Side Bar ye untuk lebih jelas)


Comments

macam totally terbalik ceritanya...
Anis Ains said…
sebenarnya siapa yang kena maki? hadoii perempuan ni, bermasalah je kak, :)
Yumida Huda said…
mmg panas isu video tu kan farisha
macam x sampai hati tgk pakcik tu diperlakukan mcm tu
kes ni dh di bawak ke mahkamah
apa la agaknya kesinambungan citer ni

Jemput join & menangi hadiah bernilai RM550
Giveaway Butik Comel Collection
Mahirah Ridzuan said…
terbalik... klu ikut pun mmg dia cam memsial, membodoh dan membangangkan diri sbb buat laporan palsu... lastly video tu menunjukkan dia yg salah..
Sally Samsaiman said…
dia nak menang jugak la tu...huh!

Popular Posts