PENGUMUMAN PEMENANG GA SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA!!

 
Akhirnya, tamatlah sudah Giveaway Saya Nak Teddy Bear By Farisha
Disebabkan Farisha hanya memerlukan seramai
9 pemenang, maka, saingannya amatlah sengit *-*

Berdebar-debar nak umumkan pemenang ni
Siapakah peserta yang dapat Teddy Bear ni sebagai hadiah ye???
Lihat Nombor Penyertaan kat SINI
 Dan berikut merupakan pemenangnya


Top Referral
Testimoni Penerimaan Hadiah : SINI


Tahniah!!! 
Nombor 47
Anda telah memenangi Teddy Bear Terbesar ^.^!
Hip Hip Hurray!!
 Teddy Bear Dark Brown 1.2 Meter berharga RM180


 Entry Kreatif

Seramai 7 orang peserta telah disenarai pendekkan kerana tergolong dalam 
Entry Kreatif
Setelah ditilik, ditenung dan dibaca berulang kali,  
pemenangnya jatuh kepada :
Nombor 196

Hadiah yang telah dimenangi adalah :
Teddy Bear Dark Brown 1.0 Meter berharga RM160


Peserta Bertuah

Hanya 33 peserta meletakkan Banner Blog ini di Side Bar Blog masing-masing
Jadi, keputusan dipilih secara rawak menggunakan kertas cabutan

 

Pemenangnya adalah :
Nombor 81
Anda telah memenangi Hadiah  
Teddy Bear Putih 0.8 Meter berharga RM120



Peserta Paling 
Rajin Blogwalking Ke 
Entry Peserta Lain

Yang ni paling susah nak buat keputusan
sebab ramai peserta yang memang rajin blogwalking
Juling mata dibuatnya nak catitkan point
huhu~
Jadi, setelah dikira, ditolak dan ditambah, 
pemenangnya adalah :

Nombor  148
Hadiah yang telah dimenangi :
Teddy Bear "TED" 60 cm with Apron berharga RM89


5 x Pemenang 
Hadiah Saguhati 
Testimoni Penerimaan Hadiah No. 50 : SINI

Pemenang di undi menggunakan random.org
Pemenangnya adalah :

Nombor :  113 , 134, 72, 3 , 50

Anda telah memenangi :
4pcs Keychain Teddy Bear Happy Family setiap seorang
 


Tahniah kepada semua pemenang!!
Anda dengan ini diberi masa selama 
seminggu sahaja untuk menuntut hadiah
iaitu sehingga 17/09/2013, jam 12 tengah malam
Jika tidak, hadiah akan diberi kepada peserta lain

Kejam ke??? Tak la sebab ramai lagi peserta yang 
bersungguh-sungguh mahukan Teddy Bear ni taw ^.^

  -----------------------------------------------------------------------

1) Pemenang Top Referral , Entry Kreatif dan Hadiah Saguhati,
Sila tuntut hadiah anda di SINI
(**Updated 12/09/2013 = Semua Pemenang sudah memberikan butiran diri*)

2) Pemenang Peserta Bertuah, sila tuntut hadiah di SINI 
***Jika tiada balasan, sila inbox Fan Page Farisha. 
Farisha akan berikan nombor telefon Sponsor***


3) Pemenang Peserta Paling rajin Blogwalking, sila tuntut hadiah di SINI

(Updated 12/09/2012 = Pemenang sudah memberikan butiran diri*)

 Sila sertakan maklumat seperti berikut :

Saya Merupakan Pemenang Giveaway Saya Nak Teddy Bear
By Farisha. Terima Kasih kerana sudi menjadi Sponsor hadiah Teddy Bear

Nama : 
Alamat :
No Telefon :
Link Entry Penyertaan : 
Nombor Bertuah :
Hadiah Yang Dimenangi :

P/s : Kalau korang nak hadiah ini diposkan kepada orang lain, sila 
beritahu sponsor ye

Keputusan adalah muktamad.
Kepada yang tidak berjaya, jangan sedih-sedih
Insyallah minggu hadapan Farisha akan adakan lagi Giveaway
Jemputlah join taw





25 comments:

Dianaa said...

tahniah semua :)

Leods Presla said...

arrhh kecewanya aku x menang hahaha....tahniah to all winners ;)

Fara Athira said...

Alhamdulillah . Terharuu sangat :')

WID2 said...

tahniah pemenang.....

DIARI FARISHA said...

Tahniah pada Fara Athira a.k.a Farraanuar kerana telah memenangi Teddy Bear terbesar! :)

Fara Athira said...

terima kasih kak Farisha . berkat nama sama . ekeke :')

Fara Athira said...
This comment has been removed by the author.
Farah Waheda Wahid said...

tahniah kepada para pemenang...

Kisah Si Dairy said...

tahniah pada yang menang tu ye

Invisible Me said...

Tahniah pemenang

Yumida Huda said...

alhamdulillah..thanks bebyk farisha
jugak thanks buat para sponsor yg baik hati
tahniah buat semua pemenang

nur farahain said...

Tahniah buat semua pemenang..

sa mic said...

terima kasih kak :)

sya isya said...

Kak farisha knpe bile sy click kat "sini" tu nnti die gi kat home fb sy bkn kat fb sponsor

sya isya said...

Oh ya sy pemenang bg kategori pmenang bertuah

Cik Nieda Norainida said...

Alhamdulillah..tersenarai dalam 5 pemenang hadiah saguhati..^^
thank yea..

WanrusWaniee said...

Tahniah semua :')

ain. said...

tahniah pd yg menang.. :)

zaza nizam said...

lum rezeki zaza.. tahniah buat pemenang!

Ummimanje said...

Assalamu'alaikum Farisha dear... :)

Wahh, kak Ummi menang bear yang pakai apron tu...bolehla present kat anak manja kat Ummi yang dah besar panjang tu....hehe, thank you Farisha... :)

Sekalung tahniah buat pemenang-pemenang semua...adik-adik ni memang kreatif.... thumbs up.. :)

cik amal said...

tahniah pada pemenang :)

MG schmidt said...

tahniah pada pemenang tu ..
best la peluk teddy..
pos smpai kt umah mne mne besa tu :)

Ieyra Ghani said...

takde rezeki :(
tp 138 ade letak banner kat sidebar tp takde dlm senarai pendek pun.

Solehah Shamsuddin said...

Alaa kecewa xmenang. urm xpela. bkn rezeki.

Sukma Haron said...

tahniah buat semua....