TEDDY BEAR BESAR ONLINE SUPER MURAH!!

 
Sebut je Teddy Bear pasti ramai yang suka kan??? 
Terutamanya perempuan ^.^
Sebab ianya comel, gebu, lembut dan boleh dijadikan teman tidur 
atau bermain

Hello Kitty Biscuits

Selama ni, kita hanya ada koleksi Teddy Bear kecil je kan??
Bila hilang mulalah gelabah nak mencari
Teddy Bear kecil pun mahal kalau kita pergi beli kat kedai2 biasa

Tapi sekarang korang tak perlu risau lagi,
sebab harga Teddy Bear yang besar
kini menjadi semakin murah dan mampu dimiliki
Beli online je
Siap ada penghantaran percuma !
dan dapatkan Kad dedikasi (ucapan siap ditulis) percuma juga!
Tapi yang paling penting, Teddy Bear tersebut berkualiti

Kat mana korang boleh dapatkan Teddy Bear Besar yang super murah ni???
Tentulah di OKI STORE (Facebook) atau di http://www.okiteddy.com/ (Website)

Teddy Bear ni sangat sesuai juga dijadikan hadiah bagi konvokesyen,
Hari Jadi, Ulangtahun Perkahwinan, cenderahati dan sebagainya

 

p/s: Teddy bear drpd Oki Store mengambil masa 
8 hari bekerja dari kilang utk sampai ke rumah/kolej. 

Oh ye! Teddy Bear yang dijual di Oki Store bukan sekadar Patung Beruang je ok
Ada banyak lagi Bear Plushie! Sungguh la rambang mata nak buat pilihan





Nak tengok lebih banyak koleksi, korang boleh klik pada banner 
yang terdapat di blog http://www.okiteddy.com/


Kenapa Farisha cakap Teddy Bear yang dijual di Oki Store ni berkualiti???
dan ianya berbeza dengan Teddy Bear yang dijual di pasaran 
Boleh baca kat bawah sebab-sebabnya
Farisha sendiri mengakui kebenarannya






Sempena Bulan Kemerdekaan 2013, Oki Store telah menawarkan harga Teddy Bear termurah!! 


Cepat la terjah & beli sebelum terlambat! ^.^
OKI STORE (Facebook) 

p/s : Masa tulis entry ni, hati tak habis2 puji comelnya bear ni semua!! Sangat lah geram 
Wahai suamiku, tolong hadiahkan satu kepada ku boleh?? hihi ^.^ 


7 comments:

@deq_w@n! said...

korea bear 1.6 meter still available?? still rm200??

Mama Amzar said...

Saya cari teddy bear kecik ada tak..
Untuk majlis convo..

muhammad fauzi said...

want to buy hello kitty bear? id wechat mohdfauzii pm me

muhammad fauzi said...

want to buy hello kitty bear? id wechat mohdfauzii pm me

muhammad fauzi said...

want to buy hello kitty bear? id wechat mohdfauzii pm me

lama baru said...

Patung katak hijau mcm dlm drama sayang awk200% de x Lau ade msg 0193076297

mattrayzphoto said...

korea bear ada lg x?brapa price?