AKHIRNYA, CASH OUT 8SHARE SETELAH DUA BULAN

 
Sebenarnya, Farisha dah boleh cash out duit 8share ni
dalam masa tak sampai sebulan pun sebab dah cukup RM50.00
Tapi disebabkan nak cash out banyak sket,
jadi Farisha tunggu dulu

Bila dah puas hati dengan jumlah yang ingin di cash out,
Farisha mula minta cash out
Dari tengah bulan 9 sampai hari ni, 08/10/2013 baru lah dapat email dari
pihak 8share memberitahu
dalam masa seminggu dari sekarang, 
bayaran akan dibuat terus ke akaun bank Farisha!
Yeahhh!!

Perlu diambil perhatian, pihak 8share hanya akan memproses 
permintaan untuk cash out 
pada ...................... 
nak tahu bila?? baca komen PUAN SITI kat bawah ni ye ^-^

Ini merupakan cash out Farisha yang pertama
Alhamdulillah
walaupun tak banyak, tetap bersyukur :)

 Farisha mula2 daftar 8 share ni pada 01/08/2013.
Sehingga 08/10/2013 (2 bulan lepas tu) total dah ada RM 153.00

 
Ada yang kena tunggu sampai setahun baru boleh cash out
Sebabnya, tak rajin share iklan 
jadi, kalau nak cash out cepat, rajin2 la share iklan yang diberikan ye

=============================
TUTORIAL CASH OUT DUIT 8 SHARE
==============================
1. Log in akaun 8 share korang
2. Pastikan jumlah duit yang ada RM50 baru boleh cash out.
3. Disebelah kiri, akan ada status  "You have enough earnings to requests a cash out"
 

4. Klik "Cash Out Now"
5. Akan keluar butir2 diri korang dan pastikan butiran tu betul..Jumlah yang nak di keluarkan pun pastikan betul..Mereka akan terus bank in
di akaun bank korang..Macam Farisha deorang bank in ke Maybank


6. Kalau betul, terus je klik "Cash Out My Earning!" 
7. DI sebelah kiri 8 share akan keluar status cash out terkini korang
a) Pending - permintaan pengeluaran duit masih dalam proses
b) Verified - Permintaan pengeluaran duit telah disahkan
c) Completed - Duit telah pun dimasukkan kedalam akaun bank. 
 
8. Bila mereka dah bank in, korang akan dapat email dari mereka
9. Tu je
10. Sekian :)
===============================================================
UPDATED!!
Duit dah selamat di bank in pada 14/10/2013 
dan dah selamat di gunakan...hihi
Bukti pembayaran yang dihantar melalui email


Bestkan???
Kalau korang belum daftar, jom lihat cara daftar kat SINI

25 comments:

WID2 said...

wah!!!! yeahhhh!! leh blnja tutty fruity hehe.. lama tu 2bln...

Farah Waheda Wahid said...

alhamdulillah rezeki dan farah tumpang happy untuk awak yer...

Kisah Si Dairy said...

tahniah..banyak jugak tu amauntnye...boleh makan kepci..hehehe

DIARI FARISHA said...

tq semua :)

Nisa Greennnpanda said...

wah...congrats dear...

Eyma su said...

bestnye..nnti nak jgak :P

Invisible Me said...

Waahhh. Tahniaahhh :)

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Wahhh bestnya! Shakira ada rm7.00 kat dalam tu, usaha lebih lagi ni.. chayok3! hehe :)

SeputihSalju said...

byknya.. tahniah ye.. :-)

Sally Samsaiman said...

sally baru 2 kali cashout..hehehe...ni tgh tunggu lagi...agak2 fulus takde nnt...baru cashout

Amyma Omar said...

wah... tahniah... hehe saya punya pun dah ble cash out tapi nak tunggu macam farisha.. kikikiki bestnye... huhu

Yumida Huda said...

wah tahniah farisha
mmg bez ar dah blh cash out byk kali..blh beli gadget impian
yumida baru cash out bulan lepas..tgh tggu duit masuk gak..alhamdulillah
rezeki ada di mana2 kan farisha

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah masyukkk tu farisya
alhamdulillah rezeki

Mama Darwiish said...

Alhamdulillah..tahniah...saye x tau bila boleh cashout 8share hehe

Puan Siti said...

Salam, singgah & follow ;)

8share ni kita boleh pilih nak cash out.. 8share akan proses c/o kita pada setiap isnin minggu pertama & minggu ketiga sahaja.. sekiranya ari isnin cuti die akan proses ari selasa... jika awak cash sebelum setiap isnin week 1 & week 1 duit akan masuk dalam mase 7-14 hari je ;) so better cash out 1 hari sebelum week 1 or week 3 .. cepat sikit masyukkk :D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

singgah ahad

Wanie Seuk said...

hye kak.. jom join ga ni http://wanieseuk.blogspot.com/2013/10/cosmic-giveaway-by-le-awesome-trio.html

Mohd Noor Shawal Bin Mohamad said...

Shawal singgah sini ye.. jemput lah join GA shawal ni.. :)

http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2013/10/giveaway-hujung-bulan-bersama-mohd-noor.html

Aisha Fauzi said...

Hye Assalammuaalaikum. Saya tag awak dalam 3 giveaway ni :)

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/simple-giveaway-by-nik-ainaa.html

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/anniversary-giveaway-by-anadiera.html

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html

Ct Noraishah said...

Wah..bestnya

Aefa Aerisya said...

tahniah~ aefa baru je join hehee

ejulz said...

tahniah.. dpt blanja ni.. hehe

Terima kasih kerana sudi komen kat blog Ejulz. Lihat senarai pengomen tegar kat blog Ejulz.. Anda tersenarai.. "Pengomen Tegar bagi Bulan Mac hingga Oktober 2013"

DIARI FARISHA said...

tqvm ejulz :) yeahh..happy!!

twinscraftlife said...

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

MA O said...

Salam, Kak Farisha, boleh ajar tips skit bagaimana akk boleh generate cepat dgn 8share. Pls bagi tips,
ada yang kate sent email lagi cepat. tapi tu lah, list email takde (tak banyak rasenye) selalu share kat fb, link, wechat, dan whatapps je. tapi tu pon slow impact. -- Mohon akk reply kat email saya mr.adnan28@gmail.com atau https://www.facebook.com/c1oseHack .. takut tak perasan nnnti .. hehe