INI SWEET KO CAKAP?? GELI OK

 
Hari ni terlebih rajin pulak hapdate blog
Dengan cerita2 sensasi
Sebab Farisha rasa geli ok! Tapi, kenapa geli pulak??

Yela..Cer korang bayangkan, 
punyalah mengada2 budak dua ekor ni
beromen berkomen, 
ade budak couple lain yang cakap budak tu "SWEET"

Meh sini Farisha print Screen sket komen budak tu :-


Korang nak tahu apa benda status yang mengada-ngada tu??
Tengok ni untuk lebih pencerahan


Ha!! Nampak tak???

Lelaki tu kan, siap upload video gwiyomi dia dalam You Tube ye
Tak kuasa teman nak masukkan dalam Blog ni
Kang tak pasal2 terkena keracunan Ayam Masak Merah
yang dicemari Bakteria Salmonella (sedap jugak nama bakteria ni ye) hihi
Kalau nak tengok video tu, Klik SINI 

p/s Budak2 zaman sekarang, apa2 benda je nak tayang
Yang mengaibkan pun nak upload! 
Jaga-jaga!! Ada blogger memerhatikan anda !

haha!!! Sokong!

UPDATED!!!
Beberapa hari lepas entry ini ditulis, kisah budak dua ekor ni
ditulis pula oleh Mazidul (TV3) haha. Padan Muka
Baca SINI 

13 comments:

WID2 said...

eyuuuuuu!!!!!! tah pape!! ish

DIARI FARISHA said...

taw xpe..meluat teman!

Amyma Omar said...

auww.... geli sangat.. adaka mcm tu.. kenapala diorang ni xmaluuuuu sngat.. huhu

Ayuni said...

Punah ranahnya anak-anak di alam siber zaman....

Nur Hidayah said...

memalukan nama ibu bapa. haih ya allah jauhkan lah daripada lakukan benda2 ni semua

Mrs Velentine said...

mak ai..gelinya

FAIZAL AHMAD said...

otak dia kat lutut kot ..haha super geli ni ... :P

tomato oren said...

hahahaa..tah pape budak skang...makin jahanam moral

Sally Samsaiman said...

rasanya yg komen sweet tu dia buat muka pelik kot..hhehe...

rasanya dia pun annoyed jugak tu...

Setiasmile said...

ape maksud last sentence uh??

Sabrina SA said...

Nk muntah tgk video tu . Serious..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

geli kot....betol la kata UAI tu till jahanam

ct said...

mmg geli.. tak malu betol bdk-bdk ni..