KELASSSSS SANGAT KE POMPUAN NI!!

 
Perghhhh!! Teruknya perempuan ni
Geram pulak bila dengar
Hina / maki gila2 tunang dia sebab berniaga burger je
dan sanggup nak putuskan hubungan
Sebab ada lelaki yang lebih kaya

Sekadar Gambar Hiasan

Sedap pulak tengok burger ni..Terliur den :)

Jom dengar rakaman radio ni kat Facebook oleh Doktor Love
(korang kena log in dulu Facebook memasing ye)


p/s : Teringat pulak kisah seorang Kawan Perempuan Farisha. 
Masa umur 19 tahun, sanggup kahwin awal (dah jodoh) sebab
lelaki tu kaya. Ada kereta, rumah, hensem.
Kahwin tak sampai 2 tahun, lelaki tu curang
 dan mereka pun bercerai
Nama pun kaya kan..
Mesti la playboy (opppssss!!!)
Menang kesian la kawan Farisha tu..
Dah la ada anak sorang hasil perkahwinan tu
Dia la yang kena tanggung semua
Lelaki tu memang tak bagi duit nafkah langsung
Hilang terus!
Kawan Farisha memang menyesal la
Konon nak pilih lelaki kaya hidup jadi senang
rupanya tak!

Lepas tu, masa Kawan Farisha umur 24 tahun, 
baru dia terbuka hati nak kahwin lagi
Tapi rasanya "taste" dia sama lagi kot
Nak cari lagi lelaki kaya
Dapat lah dia sorang lelaki ni 
(serius perangai cam budak2 walaupun umur dah 27-28 tahun, 
cakap besar lagi)
Boleh pulak die perli2 Farisha. Time tu Farisha tengah Praktikal (Chambering)
9 bulan..Gaji memang sikit la..dapat RM750 sebulan
Dia cakap cam ni : Engkau ni belajar tinggi-tinggi punyalah lama,
takkan gaji RM750 je sebulan
Tengok macam aku ni..Boleh dapat RM2000++ sebulan
(pergghhh! boleh tahan jugak mulut dia ni)
Farisha malas nak menjawab,,Sebab perangai budak2 kalau dilayan lagi teruk
 ye tak?
Dia kerja dengan family, bisnes ayam segar bolehlah dapat banyak tu
Cer keje makan gaji, xde makna merasa gaji banyak tu

Berbalik pada  cerita Kawan Farisha tu,
mereka pun berkahwin
Tapi lepas kawin tak sampai setahun, bercerai
hurmmm...ape pun tak boleh
Men'janda'lah lagi kawan Farisha tu 
sampai ke saat ini

Jadi, ape nak di kata??


7 comments:

Kisah Si Dairy said...

teruknya...akak rasa biarlah lelaki tu sederhana.janji boleh jaga kita dan anak kita..klu takat gaya,lebih pulak tu...tapi tak guna..baik tak payah.

Anis Ains said...

hmm, kesian kat kawan akak tu,

WID2 said...

what goes around come around.... ^_^

Sally Samsaiman said...

LOL...camno nk kawen ni..hahaha

RamRamCute said...

tak suka jangan mengata, menghina apatah lagi...dunia oh dunia...

Materialistik!

zareliqa afiqa said...

ish ish ish.. kesian

Noor Azelina said...

Kesiannya....boleh jd pengajaran...

mm smbil2 tu, jom blog walking n follow blog sy..http://arezie86.blogspot.com

heee