MASYA ALLAH!! SEDAPNYA SUARA ADIK NI

 
Aduh! Rasa jatuh cinta bila dengar Suara adik ni
Tenang je bila dengar :) 
Cuba bayangkan kalau adik ni membaca al-quran ^.^
Tentu merdu sekali !
Moga dikurniakan anak seperti ini

Sebelum nak dengar, 
klik STOP kat lagu Farisha kat side Bar Blog ye
Layan~



Video ini di"upload" pada 15/03/2013
Muhammad yang merupakan anak ke 10 daripada 12 orang adik beradik ini tinggal di Kg. Hutan Nangka, Besut. Kini Muhammad sedang belajar di Maahad Tahfiz Matlain Badrin, Besut.

Moga kitab Al-Quran menjadi panduan hidup kita
dalam setiap bidang kehidupan dan menghapuskan
kejahilan ^.^ 

4 comments:

WID2 said...

tenangje hati dengar... sjuk perut mak dia mgdung kan dia^_^

Farah Waheda Wahid said...

memang merdu dan sedap suara adik ni...

Sally Samsaiman said...

alhamdulillah...sejuk perut ibu dia..hehe...

tak dapat nk dgr...internet slow :(

Sally Samsaiman said...

alhamdulillah...sejuk perut ibu dia..hehe...

tak dapat nk dgr...internet slow :(