JAWAB SOALAN DAN TEBUS HADIAH PERCUMA!!!

 
Betul!! Jawab je soalan dan bila dah cukup point, boleh tebus hadiah gadjet / baucer
secara percuma

Antara hadiahnya :-
Nampak baucer KFC teringat pulak KFC "crunchy" yang baru tu..
Memang sedap lain macam kalau makan panas2! Yummyyy!!

Tapi yang paling bestnya,daftar pun PERCUMA ye..Tak payah bayar apa2

Macam tadi, Farisha baru je daftar,
bila masuk website tu, sekali harung je jawab soalan terus dapat kumpul 190 points taw
Macam nak menjerit Whohaaaaaaaa Muahahahaha!!! sebab happy sangat ^.^!
Korang akan diberikan 1 soalan yang sangat mudah, dan apa yang korang perlu buat, jawab
soalan tu
(Jawapan dah disediakan dalam iklan)
Nak tambah lagi point, lawat website yang diberikan bawah soalan tu (jika ada)

Bukti :


Disebabkan rasa teruja, terus je Farisha kongsikan dengan korang tutorial di bawah
Selamat mendaftar!! *-*

Tutorial Cara untuk daftar WhooHAA

1. Klik daftar kat SINI
2. Lengkapkan ruangan butir-butir diri. Pastikan email yang dimasukkan betul & password sila ingat!
3. Dah siap, klik submit dan mereka akan hantar activication link kat email
4. Buka email dan klik link biru macam dalam gambar kat bawah 
untuk aktifkan pendaftaran


 5. Lepas dah klik, akan keluar dua kotak macam kat bawah ni.Automatik dah ada ACtivation Code dalam kotak tu...Korang klik je ACTIVATE NOW
  
6. Masukkan no telefon dan klik dulu REQUEST TAC
WhooHAA akan hantar code kat telefon korang dan korang isikan kod tersebut di ruangan TAC CODE & klik SUBMIT

 

7. Bila dah siap, boleh dah login.


 


Soalan Lazim : Sikitnya point. Sekali jawab dapat 10-10 point je..
Lawat website 15-20 point..
Bila nak dapat point banyak2???

1) Sikit-sikit lama2 jadi bukit
2) Rajinkan melawat website ni untuk jawab soalan
3) Jemput kawan2 untuk joint bawah korang sebab dengan pendaftaran baru, 
korang boleh dapat 100 point
Banyakkan???

Cara mendapatkan Link Referral

1. Bila dah login, kat atas sebelah kiri, ada nama korang kan? sebelah nama tu ada perkataan "MY ACCOUNT"
2. Klik perkataan tu dan klik "REFER A FRIEND" 
3. Copy Referral link korang & share di blog, Facebook/ Twitter 


Apa tunggu lagi! Jom la daftar kat SINI
**Support Blogger**

4 comments: