TERIMA KASIH BRO HASRUL HASSAN

Bila dah lama tak buat posting, mulalah menggelabah jap bila taip entry baru tiba2 tak boleh pulak
Takut jugak la..Dah la Farisha ada buat Segmen. 
Karang ada yang tak puas hati bila result tak keluar2
huhuh~
Bila klik pensel, Keluar kosong je macam ni. Ate macam mana nak taip entry nya
Dua hari dah..Runsing

Tetiba dapat pulak email mengatakan domain diarisedetiklebih.my telah di suspended
ada kaitan ke dengan entry yang bermasalah ni???
Sebab selama ni memang tak usik nama blog..Masih blogspot..Tak tukar .my pun
Cuma daftar je

Lepas tu, terus je keluar lampu mentol yang berkelip2...
Cepat2 Farisha inbox Facebook Bro Hasrul Hassan II
Dengan pantas beliau memberikan beberapa cadangan
1) Refresh
2) Cuba buka guna Chrome

****sebelum ni Farisha buka blog guna Firefox***

beliau juga menambah, kalau tak usik nama blog, xda masalah
walaupun domain .my di suspended

Akhirnya, dah boleh!!! Guna Chrome
Maka terhasillah entry ni

Thanks bro :)

Kalau korang ada masalah berkaitan blog, boleh je tanya kat beliau 
Sangat2 friendly dan otai..heheh
Klik je link INI

==============================================
Eh Jap! Dah join ke Segmen Bloglist Farisha??? 
jemput jemput jemput
Meh SINI tengok 

No comments: