REVIVAL ROSE BODY LOTION

 
Cantikkan bunga ros tu? Wangi!!!
Bayangkan kalau dibuat losyen. Mesti ohsem kan
Tapi Farisha bukan nak cerita pasal bunga ros ni
Tapi pasal Revival Rose Body Lotion
dari Meiko Japan
Ianya merupakan sejenis losyen badan


Farisha dah cuba dan ternyata best ! berkesan uols
Kulit jadi lembut dan wangi2 giteww
Nama pun revival ROSE mestilah bau2 rose kan
Bukan Arianna Rose ye

Jom lihat sendiri testimoni Farisha ni

================================================
3 minggu sebelum menggunakan Losyen badan tersebut, 
Kulit tangan Farisha melecur sedikit terkena minyak panas
                                             Sebab Kelam kabut punya pasal...kuikuiii

  

Jenuh dah menyental2 dengan body scrub taw tapi tak banyak yang berubah
Malu je..Dah macam parut masa lahir..
Dalam gambar atas ni nampak pudar kan tapi sebenarnya gelap lagi tu
Hitam semacam

Bila Farisha dapat je sample dari sis Zunita, terus je cuba
REVIVAL ROSE BODY LOTION

Dan lihat, hilang kot!! hahahaa~
Hepy sangat !

Kenapa Hepy???
1 . Kulit jadi lembut
2. Bila lembut, sental sikit dah tanggal sel kulit yang melecur tu (sel kulit mati)
3. Kulit jadi semakin lembut seperti bayi
4. Parut pun hilang


Taraaaaaaaaa~


Apa bahan2 dalam Revival Rose Body Lotion ni eh??

WOW!!! sila percaya kerana 
ianya mengandungi 100% bahan natural

 = Damask rose flower water
=rose oil (essential oil)
= damask rose flower extract
= multiflora rose fruit extract
= vegetable astaxantin
= pecan nut extract
= chamomile flower extract
 = Glycyrrhizin acid 2k
Serra cute
= copolymer
= Sunflower seed oil

 Tergeliat lidah baca bahan-bahan dia kan..haha!
Nak tahu apa kebaikan guna REVIVAL ROSE ni tak?

1. Losyen badan Anti Penuaan yang bagus
2. Bauan Rose yang segar
3. Melembapkan kulit terutamanya untuk mrngatasi penuaan
4. Sangat sesuai untuk semua jenis kulit dan usia



 

Teruja KAN ?

Kalau korang ada masalah kulit seperti
= kering
= kedut
= menggelupas
= pucat
= melecur
sesuai sangat la guna losyen ni

Recommended :
Kepada yang bekerja dalam keadaan berhawa dingin, 
silalah cuba losyen ini

Jadi, ada sesiapa kat sini yang nak cuba REVIVAL ROSE BODY LOTION ni tak??


Order kat link yang Farisha bagi kat bawah ni
Sangat2 friendly orangnya
fb :

Oh ya! Farisha juga ada bagi baby Farisha pakai taw 
sebab kulit dia ada kasar2  kat peha dan tangan
Dan memang lepas guna tu, kulit dia berubah jadi lembut sangat2!
Rasa nak gigit2 je ^.^

Hello Uncle Aunties , nama saya Dhia Dayana :)

Note : Terima Kasih pada Sis Zu sebab bagi Farisha guna produk meiko ni.
Kalau ada rezeki lagi, boleh la bagi Farisha guna produk yang lain pula ye..hihi~