Pencarian Bloglist Bulan March

Assalamualaikum .
Apa Khabar !

http://itsmetira.blogspot.com/2014/02/segmen-pencarian-bloglist-bulan-march.html

Setelah sekian lama tidak buat segmen ni , hari ni tercetus pulak idea simple nak buat segmen untuk cari bloglist baru . Kalau dulu tira buat segmen jom bersahabat . Kali ni tira nak kekalkan niat nak mencari bloglist bagi setiap bulan .
Dan segmen untuk kali ni adalah untuk bloglist bagi bulan hadapan , bulan March ! Jom lah join . Just buat entry je okeyyy . Entry pn dah siap . Just tinggal copy dan paste ! Ini semua idea bernas kkak Mia lahh . hehe . Senang dan Simple kan ?.
1. Buat entry bertajuk ' Segmen : Pencarian Bloglist Bulan March'
2. Copy coding entry dan paste .
3. Submit dibahagian komen okeyy .
Segmen ini akan berlangsung sehingga akhir bulan February . Dan bloglist akan diterbitkan awal bulan March . Join Dulu okeyy .
 
Klik Banner untuk join
Support adik Atirah :)

3 comments:

ctmz said...

gudluck! ct pun dari segmen yang sama! dah follow awak jugak.. =)
follow sini jugak ok! http://the-red-heart.blogspot.com/2014/02/pencarian-bloglist-bulan-march.html

Syuhada Baharudin said...

salam ..
datang blogwalking dari segmen yang sama.
wish you all the best.

http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-pencarian-bloglist-bulan-march.html

Khalil Hashim said...

hehe. Gudluck for your.
Kita dari segmen yang sama.
mari sama-sama menfolowkan diri.
Done follow u.

http://datokhalilst.blogspot.com/2014/02/assalamualaikum.html