TANDA INGATANKU KEPADA MH370

 
Tah kenapa sedih gila masa dapat tahu kisah kehilangan MH370 ni
Jadi liputan 1 dunia
Sebelum ni kalau ade kejadian ape2 xde la aku kisah sgt
Benar2 meruntun hati bila PM umumkan pesawat ni 
berhenti tanpa landasan di lautan hindi
Lepas tu baca luahan waris mangsa
terutama surat daripada isteri rain, pramugara MAS yang terlibat
oh! sedih~

Disebabkan kedukacitaan tersebut, aku pun abadikan
Model pesawat Mas Boeing 777-200 (atas lebih dikenali sebagai MH370)
pada salah satu ruangan di pejabatku


Pada stand tertulis
"08 Mac 2014"
MH370 DALAM KENANGAN


Model pesawat ni disertakan Plat = 777-200


Semoga segala usaha pencarian bukti2 MH370 berjalan dengan lancar dan selamat
Amin~
Jika benar kesemua penumpang dan anak kapal telah pergi buat selamanya,
al-fatihah & takziah diucapkan


Saiz Pesawat dibandingkan dengan Model Myvi

ok bubbai~

FLASH BACK : NOTA KU BERWARNA WARNI

 

Time study kat UM dulu, aku punyalah rajin buat 
Nota2 Berwarna Warni cam ni
Tapi terhad masa nak exam jela
Kuning ada, biru, ungu, hijau~
Dah bosan dengan putih, aku pun buat le kaler2 ni
Baru le semangat nak baca sebab cantik sangat~ haha~

Aku buat saiz A4 tu lipat dua 
Senang nak baca kat mana2 
Then tebuk lubang kat tengah buh tali

Aku tak leh lipat kecik lagi sebab mata aku akan rase 
berpinor2 bila baca

Peh tu tambah sket sticker kat depan nota..Memang cun habis~

Ok bai~

Nak tengok Meja Study aku?
Lagi cun! hoho~
Klik SINI