AKU BUAT KERJA GILA ! ]VERSI KHURAFAT]

 
Memang gila! Rasa macam tak siuman dah ni
Ada ke aku berminat nak tahu dan
pegi inbox hamba Allah dari Indonesia yang menjual benda2 tangkal!
hahahah! Rasa berdebar gitewww~
Disebabkan tensi masa kerja dan ingin dinaikkan pangkat/disayangi bos, 
aku pasti ada yang mahu mengambil tangkal2 macam ni
Terutamanya orang berada dan kelas atasan
Dekat indonesia kan terkenal dengan ilmu kebatinan dll

Teringat pula aku pada Cerita Hantu Kak Limah

Dialog bomoh indo.
Aku orang indonesia, ilmu penuh didada, kalau tidak sampe ke gunung everest. 
(Terus keluarkan kuasa bomoh, bunuh Yeti)

Bomoh sambung lagi
Aku orang indonesia, ilmu penuh didada, kalau tidak sampe ke piramid. 
(Terus keluarkan kuasa bomoh, bunuh Mumia)

 
Aku saje la tanya macam ni :
 (nama + identiti pemilik FB tersebut dirahsiakan)

ayat aku pun dah slang2 indo gitewww~
tengok la regenya, RM450!
ada orang tu kasi aku gambo tapi aku xnak la publish dekat sini
Benda tu berupa rantai (untuk dipakai) dan kalungnya dimasukkan sesuatu (berupa butiran emas)

 Aku tengok dekat Fb tersebut ramai juga yang minta pm
Malas nak kaji pm tu datang dari malaysia ke tidak
Gambar2 yang dipublish juga banyak berupa benda tahyul/khurafat
ish2
semoga kita semua terhindar dari perbuatan syirik ini
Amin!
Ingat, Jangan meminta /mempercayai sesuatu selain Allah 
====================================================
Tak ada kaitan dengan gambar atas tu. Sebab apa aku letak?
Aku google la perkataan "Gila" konon nak cari gambar la
supaya cocok dengan tajuk "aku buat kerja gila"
lepeh tu kluar banyak gambar cicak gergasi tu..
aku pun letak la..hahah!
tak caya cer try google "gila" dan klik images
Good Luck
===================================================
UPDATED!
Rasa tak best pulak bila baca tak ada gambar kan??
Meh aku share benda tu






4 comments:

Saya Disini said...

isk..menakutkan

Dialah Wahidah said...

>.<Ada jugak fb tuk bnda2 mcmne..

DIARI FARISHA said...

kan? sekarang ni semua jadi senang..blh beli je kt fb..tak payah susah2 nak kesana..bahaya2!

Wak Gelas said...

dh oder blom, takut nnti lesung batu yg smpi kat umah .,uhuuu