REVIEW COKLAT RITTER SPORT (STRAWBERRY YOGURT)

 
Kalau korang suka makan yogurt , then coklat ni adalah yang terbaik!!
memang sedap 
First time makan dah jadi macam jakun..hehe~
Beli dekat langkawi harga RM4.50 je 1 pc
Dah le time tu adik beli 1 pc je..Kongsi2 makan
Tak puas
Balik2 menyesal..hihihihi~

But, semua kekesalan tu lenyap bila seseorang belikan :)
thanks to sahabat Farisha, Wid yang belikan coklat ni
Lebiuuuuu~


RITTER SPORT (STRAWBERRY YOGURT)
Coklat yang sangat sedap (rasa seperti cadbury) & gabungan Strawberi Yogurt
Rasanya, masam2 manis
Bila gigit, akan ada rasa crunchy  & crispy yang masam2 
(nampak x benda merah dalam coklat tu??? tu la yang crunchy & crispy)

OMG!  serius sedap


Dalam banyak2 jenis coklat Ritter Sport ni, korang suka makan yang mana?