SOALAN PEPERIKSAAN DAN TEMUDUGA KERJA KERAJAAN

http://www.kerja-kerajaan.com/index.php?ref=RichM
 
Baru je post benda ni kat page..Tapi nak repost semula di blog..mueheheee :)
Jemput baca

RAHSIA LULUS TEMUDUGA KERAJAAN (SPA)
========================
Seringkali kecewa gagal dalam peperiksaan dan temuduga kerja Kerajaan???
========================
KISAH BENAR :
Dahulu Farisha ada terima tawaran kerja kerajaan Jawatan : Pegawai Kastam. Masa tu jenuh la dok google kot2 ada soalan bocor ke..hihihihi~ tapi jumpa klu alahai sikit sangat. Terus beli ebook kerja kerajaan. Study memain je sebab tu failed..huhu..Walaupun begitu, sehingga ke hari ni pihak admin ebook kerja kerajaan iaitu en. Jamal masih setia menghubungi Farisha melalui email berkongsi tentang tarikh2 temuduga, bilangan jawatan kosong yang akan datang, tips2 temuduga dan sebagainya! Dah hampir 3 tahun tapi tak putus2 email yang diterima. Mereka juga diakhir email seringkali mendoakan agar kita mendapat kerja kerajaan ('',) Sehingga sekarang Farisha masih bersabar menunggu panggilan kerja kerajaan..Moga ada rezeki
=======================
Korang nak beli juga ebooknya???
Dapat 4 modul dengan bayaran hanya RM40! murah kot
(time dulu Farisha beli bayar rm70 (T.T)
=======================
Kalau tak nak beli pun boleh. Hanya download ebook secara percuma

Kalau rasa berpuas hati,bolehlah terus membuat belian
http://www.kerja-kerajaan.com/index.php?ref=RichM

  Kat mana nak dapatkan ebook tersebut???
Nampakkan Iklan dibahagian kanan Blog ni???
Klik je
=======================
Good Luck :)

2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

wah perkongsian yang menarik ni, thanks for sharing...

Yun Sing said...

Wow susah eh nak dapat kerja kerajaan..? .__.