MEMBELI SAMBIL MEMBANTU RAKAN BLOGGER

 
Kenal dengan Blogger Alia Haryanie???
Tak nak cerita panjang sebab rakan2 blogger yang lain ada buat entry tentang beliau


dan banyak lagi entry yang tak tertulis disini
korang boleh terus lawati Blog beliau 

Jika korang ada Facebook,bolehlah Add Alia Haryanie

DiFacebook tersebut, Alia ada menjual Popia Simpul,Mini Popia Serunding Ikan,
Serunding Ayam,Ikan,Daging
Sedap tu kalau buat kudap2 bulan puasa
Tengok gambar pun dah terbayang kesedapannya
Arghhh! Terlioqqqq mak nok :)



Kalau lapar lagi, lepas solat terawih,boleh kruppp krappp
sambil tengok TV
Tak sedar dah nak habis sebalang..hihi~
Kalau nak beli siap2 untuk raya pun lagi best!
Yang penting,semua produk Alia ni original dari Kelantan




1 kg Popia Simpul =rm30
kos pos = rm6
Sgt berbaloi2 :)

Bukan tu sahaja.
Alia turut menjual produk2 lain seperti nasi mandy Arab,Toto Narita,Tilam Bear Bayi

Mari membantu beliau dengan membeli produk2nya
Semoga kita semua diberkati Allah dan dapat meringan beban yang ditanggung beliau :)
Insyallah

4 comments:

aisyah ambris said...

Liuq tengok popia tuh...

MG schmidt said...

jarang on9.
baru thu ni ...sedih juga baca ceritanya...allahuakbar . moga keperitannya diringankan .

Yun Sing said...

Nampak sedap.. :'| Tengoklah nanti kalau berkesempatan kite beli :')

Wak Gelas said...

next week dh puasa ye mak.,ahhks