SIAPA BOLEH TOLONG BANTU??

 
Ada sesiapa blogger kat sini yang blh tlg Farisah betulkan semula setting blog ni??
Nak hilangkan tanda soal yg banyak2 tu
Bayar pun tak pe..jgn mahai2 naaa~
jika boleh tlg,emailkan ke : diarisedetiklebihfarisha@gmail.com
Tajuk : Bantu Setting Blog
Nyatakan sekali bayaran ya
TQ in advance :)

8 comments:

Siti Rohaida Yusof said...

ramai blogger yang pandai kot..harap2 adalah nanti yang emel kat farisha...

Cik Anis said...

yang background belakang tu ke? Kalau yg background belakang tu mcm gambar je..gambar yg rosak..ntah la xsure plak..ce tanye blogger pakar..hope dipermudahkan urusan kamu

bb_nona said...

tukor background

Syaza Raihanah said...

Rasanya ni background bahagian post body. Cuma SR tak sure kat mana nak setting. Sorry. Hopefully ada yang akan tolong nanti...

AQ on Shop said...

CUBA TUKAR TAMPLATE DULU

Пётр Ларионов said...

Рекомендую: проститутки индивидуалки г Москва. Аппетитная девушка приятной внешности ждет тебя для проникновенного общения.

Miina Ramzan said...

maybe tukar template sbb kt bwh tu xde pn sign designer.. hmmm

NURRUL ツ said...

farisya, meyh nurrul tolong. inbox me if you want :)

http://youismysoul.blogspot.com/